Ferestre antifoc fixe din aluminiu - Usi antifoc vitrate

Finisaje

Bare antipanica

Accesorii

FEREASTRA REI 60 CU TOC BLOC

Ferestre din aluminiu REI 60 (MI Circ. 91) montate pe subtocul compus din:

  • Fereastra REI 60 cu toc rezistent la foc, alcatuita din profile din otel/aluminiu. Grinzile si/sau baghetele sunt pozitionate conform criteriilor de fabricare.
  • Vitrajul antifoc se livreaza nemontat si consta in paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug termo-expandabil insumand o grosime de aprox. 23mm.
  • Finisaj in camp electrostatic, cu culori alese din gama noastra variata (vezi pagina „Finisaje”).
  • Subtocul se va comanda separat, alcatuit din profile din otel galvanizat prevazut cu ancore pentru fixare cu mortar.
Tabel de informatii REI 60
grosime capitonaj 70 mm
greutate fereastra cu vitraj 75 kg/m2
grosime aproximativa a vitrajului

23 mm
dimensiuni maxime L x H 1600 x 2800
dimensiuni maxime recomandate pentru fiecare panou vitrat approx. 2 m2

dimensiuni fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 60 cu toc bloc

NOTA Avand in vedere manipularea, transportul si montajul plus riscul de a sparge sticla, producatorul isi rezerva dreptul de a decide sa foloseasca doua sau mai multe panouri vitrate la fabricarea ferestrelor. Grinda si/sau bagheta din fiecare fereastra sunt facturate separat. Adaosurile comerciale se vor aplica la panourile vitrate cu suprafete mai mari de 2.0 m2. Orice legatura telescopica necesara redcerii cerintelor dimensionale pentru transport va fi facturata separat.

fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 60 cu toc bloc fixa aluminiu

REI 90 SAU REI 120 CU TOC BLOC

Vitraj fixa in aluminiu REI 90 sau REI 120 (MI Circ. 91) montat in subtoc compus din:

  • Fereastra cu vitraj antifoc REI 90 sau REI 120 cu toc din profile din otel/aluminiu. Grinzile si/sau baghetele, dupa caz, sunt pozitionate conform criteriilor de fabricare. Grosimea totala a tocului este de 95 mm.
  • Sticla rezistenta la foc se livreaza nemontata si consta in paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug termo-expandabil insumand o grosime de aprox. 48 mm pentru usile REI 90 si aprox. 52 mm pentru REI 120.
  • Finisaj in camp electrostatic, cu culori din gama noastra variata (vezi pagina „Finisaje”).
  • Subtocul se va comanda separat, alcatuit din profile din otel galvanizat prevazut cu ancore pentru fixare cu mortar.
Tabel de informatii REI 90 REI 120
grosime capitonaj 95 mm 95 mm
greutate fereastra cu vitraj 125 kg/m2 135 kg/m2
grosime aproximativa a vitrajului 48 mm 52 mm
dimensiuni maxime L x H 1400 x 2000 1400 x 2000
dimensiuni maxime recomandate pentru fiecare panou vitrat approx. 1,2 m2 approx. 1,2 m2

dimensiuni fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 90 / REI 120 cu toc bloc fixa din aluminiu

NOTA Avand in vedere manipularea, transportul si instalarea plus riscul de a sparge sticla, producatorul isi rezerva dreptul de a folosi doua sau mai multe panouri vitrate in fabricarea ferestrelor. Grinda si/sau bagheta din cadrul fiecarei ferestre sunt facturate separat. Adaosurile comerciale se vor aplica pentru panourile vitrate cu suprafete mai mari de 1.2 m2. Orice legatura telescopica ce va fi folosita pentru reducerea din cerintele dimensionale in timpul transportului si montajului va fi facturata separat.

fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 90 / REI 120 cu toc bloc

NOTE GENERALE Pentru usile situate in zone cu expunere partiala directa la razele solare sau alte surse de caldura se vor folosi culorile si sticla corespunzatoare. Tocul nu trebuie expus agentilor atmosferici sub nici o forma. Pentru instructiuni si recomandari cu privire la sticla antifoc accesati „Notificari”, din ultima pagina a sectiunii accesoriilor de usi vitrate din cadrul acestui website.

Toate drepturile rezervate. Interzisa reproducerea (partiala sau totala) acestui material fara autorizare din partea Ninz. Ninz isi rezerva dreptul de a modifica produsul. Montajul se va face doar de catre personal calificat. Modificarile pot fi facute dupa indicatiile din instructiunile de montare. Pentru orice reparatie se vor folosi doar piese originale NINZ.