Sisteme de control - Accesorii

Finisaje

Bare antipanica

MANER ELECTRIC ELM/MT MULTI-VOLTAJ

Sistemul MAC 1 controleaza accesul din partea de tragere a usii. Odata incuiata cu cheia, deschiderea este posibila doar electric (buton, intrerupator, cititor de card etc) care activeaza manerul, in timp ce deschiderea este posibila din partea de impingere prin bare antipanica sau manere de urgenta. Activarea manerului este semnalizata prin iluminarea cu LED verde in timp ce LED-ul rosu indica starea inactiva a manerului. Ambele LED-uri sunt inactive in lipsa energiei electrice Activarea manerului este indicata prin iluminarea verde a LED-ului si semnal sonor, in timp ce LED-ul rosu indica dezactivarea.

Comandate impreuna cu usa, sistemul ELM/mt include: maner electric, contactele electrice dintre canat si subtoc, cablul de alimentare din usa conectat la contactele electrice, panou de comanda, suruburi de fixare si broasca.

Daca se comanda separat de usa, sistemul include: manerul electric, panou de comanda si suruburi de fixare.

Date tehnice
sursa de alimentare 12 Vcc/Vca – 24 Vcc/Vca
absorbtie de curent la 12 V 500 mA
absorbtie de curent la 24 V 200 mA
curent la pornire la 12 V 700 mA
curent la pornire la 24 V 300 mA

maner electric ELM/MT MULTI-VOLTAJ manerul electric, panou de comanda si suruburi de fixare

MANER ELECTRIC CISA ELM/CISA MULTI-VOLTAJ

Sistem de deschidere controlat ce foloseste un dispozitiv electronic pentru activarea manerului. Echipat cu un temporizator separat (pentru insertia in panoul de sigurante) care poate fi configurat mai multi timpi de deschidere: de la minimum de 0.1 secunde pana la maximul de 10 zile. Echipat cu LED verde pentru semnalizarea activarii manerului.

Sistemul ELM/cisa include: manere electrice, 2 metri de cablu de alimentare, manson pentru conexiunea dintre canat si toc, drucker patrat de 8/9, suruburi de fixare, temporizator reglabil ambalat separat.

Date tehnice
sursa de alimentare 12 Vcc/Vca – 24 Vcc/Vca
absorbtie de curent 330 mA
curent de pornire 800 mA
temperatura de operare -20°C ÷ +80°C
umiditate maxima relativa 95%

NOTA Manerul electric se livreaza neasamblat.


maner electric CISA ELM/CISA MULTI-VOLTAJ Echipat cu un temporizator separat (pentru insertia in panoul de sigurante) care poate fi configurat mai multi timpi de deschidere: de la minimum de 0.1 secunde pana la maximul de 10 zile. Echipat cu LED verde pentru semnalizarea activarii manerului.

Sistemul ELM/cisa include: manere electrice, 2 metri de cablu de alimentare, manson pentru conexiunea dintre canat si toc, drucker patrat de 8/9, suruburi de fixare, temporizator reglabil ambalat separat.

SISTEMUL DE DESCHIDERE PENTRU COMBINATIA DE MANERE ELECTRICE ELM/MT SAU ELM/CISA

Sistemul MAC face posibila deschiderea usii folosind aceleasi componente ca si in cazul unei usi normale. Particularitatea sistemului MAC este ca concentreaza toate functiile de comanda si control in incuietoare, ceea ce simplifica partea electrica in montaj.

Sistemul MAC ofera multiple avantaje cum ar fi:

 • surse de alimentare alternative ca 12 V AC/DC sau 24 V AC/DC, ce elimina problemele legate de voltaj.
 • absorbtia curentului de tensiune joasa:
  • la 12 V impulsul electric initial masoara 500 mA in primele 5-6 sec., inainte sa treaca la o constanta de 250 mA
  • la 24 V impulsul electric initial masoara 1 A pentru 300 milisecunde, inainte sa ajunga la 500 mA 4-5 sec. si sa se stabilizeze la 250 mA, constanta timp de 25 sec.
 • temporizator incorporat, setat la 30 sec. cu resetare automata de fiecare data cand usa este deschisa, nemiafiind nevoie de temporizatoare externe.
 • LED rosu/verde pe sild pentru a preveni fortarea manerului, semnalizand daca sistemul de deschidere este activ sau nu.
 • activare continua a manerului (deschis cand se doreste)
 • LED conectat la telecomanda, pentru semnalizarea blocarii sau deblocarii.

Sistemul MAC vine pre-asamblat cu usa, incluzand sistemul de fire din cadrul canatului cat si contactele electrice dintre canat si toc.

Elemente preasamblate incluse : broasca antipanica cu solenoid si cip electronic incorporat cu temporizator (1), contacte electrice duble interpuse in canat si toc (2), si cablare in cadrul canatului (3) Elemente incluse in pachet: maner si sild cu LED-uri rosii/verzi si conectori aplicate.(4) Elemente neincluse: sursa de alimentare pentru contactele din subtoc (5), buton de deschidere si accesorii de comanda.(6)


Elemente preasamblate incluse : broasca antipanica cu solenoid si cip electronic incorporat cu temporizator (1), contacte electrice duble interpuse in canat si toc (2), si cablare in cadrul canatului (3) Elemente incluse in pachet: maner si sild cu LED-uri rosii/verzi si conectori aplicate.(4) Elemente neincluse: sursa de alimentare pentru contactele din subtoc (5), buton de deschidere si accesorii de comanda.(6) Diagrama componentelor

Manere din otel inoxidabil si nylon cu LED rosu/verde Manere din otel inoxidabil si nylon cu LED rosu/verde

SISTEMUL MAC 1

Mod de lucru Sistemul MAC 1 controleaza accesul din partea de tragere a usii. Dupa incuierea cu cheie, deschiderea este posibila doar prin impuls electric (buton, intreruptor, cititor de card etc) care actioneaza manerul, in timp ce deschiderea se face din partea de impingere cu bara antipanica sau maner de urgenta. Activarea manerului este semnalizata prin iluminarea LED-ului cu verde, in timp ce iluminarea cu rosu indica inactivitatea. Ambele LED-uri sunt oprite in lipsa energiei electrice.

SISTEMUL MAC 2

Mod de lucru Sistemul MAC 2 controleaza accesul de pe ambele parti ale usii. Prin incuierea cu cheie deschiderea usii este posibila doar prin impuls electric (buton, intrerupator, cititor de card etc) care activeaza ambele manere. Activarea ambelor manere este semnalizata prin LED verde. iar starea inactiva a manerelor este indicata de LED rosu. Ambele LED-uri sunt dezactivate in lipsa alimentarii cu energie electrica.


Modul constant “cadru deschis”: in acest mod, activarea ambelor manere este controlata de un intrerupator electric (neinclus) ce alimenteaza cu energie in mod constant incuietoarea MAC 2 lock. LED-ul verde se mentine aprins pentru ambele manere, fiind oprit doar in momentul deschiderii si inchiderii la loc a usii.

Modul de temporizare In acest mod activarea dureaza 30 de secunde inainte ca manerele sa revina in stadiul inactiv. Daca usa este deschisa in acele 30 de secunde temporizatorul se reseteaza la 0.

Sistemul MAC 1 poate fi folosit in combinatie cu orice tip de bara antipanica BM si manere de urgenta M3. Sistemul MAC 1 poate fi folosit in combinatie cu orice tip de bara antipanica BM si manere de urgenta M3

Sistemul MAC 2 poate fi folosit cu manerele din otel inoxidabil M1X si M1 din nylon. manere din inox M1X /

NOTA Ambele sisteme sunt testate antifoc dupa standardul REI 120 pentru a asigura conformitatea certificarii produsului.

SISTEMUL DE DESCHIDERE PENTRU COMBINATIA DE MANERE ELECTRICE ELM/MT SAU ELM/CISA

Bare antipanica Sensul de deschidere controlat este din partea de tragere a usii (partea manerului electric). Folosind cheia pentru incuiere blocheaza functionarea manerului electric, in timp ce deschiderea usii este posibil actionand bara antipanica de pe parte de impingere. Intrebuintare: pentru iesiri antipanica pe usi cu una sau doua canate cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii.


Bare antipanica Sensul de deschidere controlat este din partea de tragere a usii (partea manerului electric). Folosind cheia pentru incuiere blocheaza functionarea manerului electric, in timp ce deschiderea usii este posibil actionand bara antipanica de pe parte de impingere. Intrebuintare: pentru iesiri antipanica pe usi cu una sau doua canate cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii. Exus

Bare antipanica Sensul de deschidere controlat este din partea de tragere a usii (partea manerului electric). Folosind cheia pentru incuiere blocheaza functionarea manerului electric, in timp ce deschiderea usii este posibil actionand bara antipanica de pe parte de impingere. Intrebuintare: pentru iesiri antipanica pe usi cu una sau doua canate cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii. Twist


Bare antipanica Sensul de deschidere controlat este din partea de tragere a usii (partea manerului electric). Folosind cheia pentru incuiere blocheaza functionarea manerului electric, in timp ce deschiderea usii este posibil actionand bara antipanica de pe parte de impingere. Intrebuintare: pentru iesiri antipanica pe usi cu una sau doua canate cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii. Slash

Manere MSC Intrebuintare: la usile cu una sau doua canate cand controlul este stabilit pentru una sau doua sensuri de deschidere. Incuierea cu cheie blocheaza deschiderea din ambele sensuri de deschidere. Deschiderea controlata se poate configura atat pentru partea de tragere cat si pentru cea de impingere a usii in functie de locul aplicarii manerului electric.

Manere MCC/S Intrebuintare: pentru usile cu una sau doua canate unde accesul se face din partea de tragere (partea cu manerul electric). Incuierea cu cheie duce la blocarea deschiderii pe partea de impingere a usii, dar nu de pe partea aplicarii manerului.


 Manere MSC Intrebuintare: la usile cu una sau doua canate cand controlul este stabilit pentru una sau doua sensuri de deschidere. Incuierea cu cheie blocheaza deschiderea din ambele sensuri de deschidere. Deschiderea controlata se poate configura atat pentru partea de tragere cat si pentru cea de impingere a usii in functie de locul aplicarii manerului electric.

Manere MCC/S Intrebuintare: pentru usile cu una sau doua canate unde accesul se face din partea de tragere (partea cu manerul electric). Incuierea cu cheie duce la blocarea deschiderii pe partea de impingere a usii, dar nu de pe partea aplicarii manerului. MSC                                                            MCC/S

SISTEM DE DESCHIDERE PENTRU COMBINATIE DE MANERE ELECTRICE ELM/MT

Manere de urgenta M3 Intrebuintare: pentru usile cu una sau doua canate, pentru iesiri de urgenta cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii. Sensul de deschidere controlat este pe partea de tragere a usii (partea cu manerul electric). Incuierea cu cheie blocheaza functionarea manerului electric, in timp deschiderea se poate face cu manerul de urgenta M3.


Manere de urgenta M3 Intrebuintare: pentru usile cu una sau doua canate, pentru iesiri de urgenta cand controlul accesului este stabilit pe partea de tragere a usii. Sensul de deschidere controlat este pe partea de tragere a usii (partea cu manerul electric). Incuierea cu cheie blocheaza functionarea manerului electric, in timp deschiderea se poate face cu manerul de urgenta M3. Manere de urgenta HOT/CIL Intrebuintare: pentru usile de camera de hotel Sensul de deschidere controlat este de pe partea de impingere a usii (pe partea cu manerul electric). Inchiderea se face cu cilindru cu buton, deschiderea cu maner electric este posibila doar electric. Deschiderea usii se face doar de pe partea cu camera. M3                                                            HOT-CIL

Manere de urgenta HOT/CIL Intrebuintare: pentru usile de camera de hotel Sensul de deschidere controlat este de pe partea de impingere a usii (pe partea cu manerul electric). Inchiderea se face cu cilindru cu buton, deschiderea cu maner electric este posibila doar electric. Deschiderea usii se face doar de pe partea cu camera.

ELECTROMAGNETI 13700 TD

Acest sistem se foloseste doar in situatiile speciale in care usile raman inchise si se deschid doar electric. Electromagnetul alimentat electric mentine usa inchisa cu forta de aproximativ 300 kg, nepermitand deschiderea cu manerul. Doar comenzile electrice (card de acces, cheie, buton etc) sau impulsul electric de la detectorul de foc poate dezactiva electromagnetul permitand deschiderea usii.

Mod de lucru Usa este mentinuta inchisa de electromagnet (01) si de boltul broastei. Deschiderea din afara se poate face cu cardul magnetic (04) folosind cititorul de card (02) al sistemului de control cu card sau orice alt sistem la alegere iar pentru deblocarea boltului se folosesc manerul sau cheia. Din interior, dezactivarea electromagnetului se face prin apasarea butonului de deblocare (03) (actionat la distanta) sau cu acelasi sistem folosit pe partea de tragere a usii, iar boltul trebuie retras folosind manerul sau cheia. Electromagnetul activat semnalizeaza starea cu un LED rosu, in timp ce semnalul LED verde indica dezactivarea temporara. Este furnizat si un releu AC/DC pentru semnalizarea starii electromagnetului.


Usa este mentinuta inchisa de electromagnet (01) si de boltul broastei. Deschiderea din afara se poate face cu cardul magnetic (04) folosind cititorul de card (02) al sistemului de control cu card sau orice alt sistem la alegere iar pentru deblocarea boltului se folosesc manerul sau cheia. Din interior, dezactivarea electromagnetului se face prin apasarea butonului de deblocare (03) (actionat la distanta) sau cu acelasi sistem folosit pe partea de tragere a usii, iar boltul trebuie retras folosind manerul sau cheia. Electromagnetul activat semnalizeaza starea cu un LED rosu, in timp ce semnalul LED verde indica dezactivarea temporara.

NOTA Deblocarea usii este posibila doar daca nu este incuiata cu cheie.

Date tehnice
model 13700 TD rezistenta pana la 300 Kg.
sursa de alimentare 12/24 Vcc intarziere 0 ÷ 90 sec.
absorbtie curent la 12 V 500 mA electrom. compatib standard EMC – UNI CEI 70011
absorbtie curent la 24 V 250 mA certificat Nr. 0123/02

COMPONENTE INCLUSE IN SISTEMUL DE DESCHIDERE CONTROLATA CU ELECTROMAGNET

Pentru usile Proget Electromagnet 13700 TD cu forta de mentinere 300 kg, 12/24 V DC, placa de insurubare rapida, ancora cu placa de insurubare din otel inoxidabil.

Pentru usile Rever/Univer Electromagnet 13700 TD cu forta de mentinere 300 kg, 12/24 V DC, placa de insurubare rapida, ancora cu placa de insurubare din otel inoxidabil.

Sistem de control:

 • Tastatura cu cod de acces
 • Sistem de control pe baza de card
 • Cititor de acces biometric „TOCA”
 • Buton de deblocare

NOTA Specificatii detaliate pentru sistemul de control pot fi gasite pe pagina „Accesorii”.


Electromagnet REVER/ UNIVER PROGET 
  Tastatura cu cod de acces
  Sistem de control pe baza de card
  Cititor de acces biometric “TOCA”
  Buton de deblocare
PROGET Electromagnet                      Electromagnet REVER/ UNIVER

SISTEME DE CONTROL SI ACCESORIILE AFERENTE

Tastatura cu cod de acces Sursa de alimentare 12-18 V AC/V DC cu 10 taste numerice plus tasta Enter, incluzand unitate de control pentru o usa si temporizator integrat (0,5÷25 sec.). Se pot inregistra pana la 500 de coduri diferite compuse din 1 pana la 6 cifre.


Tastatura cu cod de acces Sursa de alimentare 12-18 V AC/V DC cu 10 taste numerice plus tasta Enter, incluzand unitate de control pentru o usa si temporizator integrat (0,5÷25 sec.). Se pot inregistra pana la 500 de coduri diferite compuse din 1 pana la 6 cifre. Tastatura cu cod de acces

Sistem de control pe baza de card Sistem de control pe baza de card cu temporizator integrat (art. 55611 + 55613 + 55615), incluzand cititor de card, unitate de control, cablu plat, transformator extern 230 V DC/15 V DC, 3 carduri blanc si unul codat.

 Sistem de control pe baza de card Sistem de control pe baza de card cu temporizator integrat (art. 55611 + 55613 + 55615), incluzand cititor de card, unitate de control, cablu plat, transformator extern 230 V DC/15 V DC, 3 carduri blanc si unul codat. Sistem de control cu card

Cititor biometric de acces TOCA Cititor biometric de acces TOCA pentru citirea amprentelor si transformarea acestora in coduri. Include o unitate de inregistrare, memorare si anulare a utilizatorilor si o unitate externa pentru amprente. Sursa de alimentare cu voltaj de 9 V.

 Cititor biometric de acces TOCA Cititor biometric de acces TOCA pentru citirea amprentelor si transformarea acestora in coduri. Include o unitate de inregistrare, memorare si anulare a utilizatorilor si o unitate externa pentru amprente. Sursa de alimentare cu voltaj de 9 V. Cititor biometric

Buton de deblocare Buton de deblocare (art. GW 20 523), cu carcasa alba si iluminare.

Intrerupator al sursei de alimentare 12 V DC/3 A Cu diferite optiuni:

 • max. 10 Sisteme MAC® (Multifunction Access Control) *
 • sau max. 5 Electromagneti 13700 TD
 • sau max. 5 Manere electrice ELM/mt*
 • sau max. 8 Manere electrice ELM/cisa*

* in cazul in care nu sunt comandate simultan


Buton de deblocare Buton de deblocare (art. GW 20 523), cu carcasa alba si iluminare. Intrerupator al sursei de alimentare 12 V DC/3 A Cu diferite optiuni:
  max. 10 Sisteme MAC® (Multifunction Access Control)
  sau max. 5 Electromagneti 13700 TD
  sau max. 5 Manere electrice ELM/mt
  sau max. 8 Manere electrice ELM/cisa Buton de deblocare               Intrerupator sursa de alimentare 12 V DC/3 A

MICROPROCESSOR MONO-ZONE C2

Certificat in conformitate cu standardele EN 1154-2 si EN 1154-4. Procesorul a fost conceput in conformitate cu standardele UNI EN 1154, care regleaza procesorii alarmelor de incendiu si accesoriile aferente care la randul lor trebuie sa fie conform standardelor EN1154.

Date tehnice
model 52002
sursa de alimentare principala 230 V AC, 100 mA, 50-60Hz
sursa de alimentare auxiliara 2 acumulatori, 12 V DC/1,1 ÷ 1,3 Ah
intensitate minima 264 mA
intensitate maxima 424 mA
capacitate incarcator 24 V DC (27.6 V DC)
grad de protectie IP30
temperatura de operare -5°C ÷ +40°C
zone operationale zona unica (mono-zona)
alarma sonora difuzor intern
alerta de „baterie scazuta” difuzor intern intermitent
certificare EC 0051-CPD-0264
conformitate cu standardele EN 1154-2 +A1:2006EN 1154-4:1997 + A1:2002 + A1:2006

microprocesor MONO-ZONE C2 model 52002
sursa de alimentare principala 230 V AC, 100 mA, 50-60Hz
sursa de alimentare auxiliara 2 acumulatori, 12 V DC/1,1 ÷ 1,3 Ah
intensitate minima 264 mA
intensitate maxima 424 mA
capacitate incarcator 24 V DC (27.6 V DC)
grad de protectie IP30
temperatura de operare -5°C ÷ +40°C
zone operationale zona unica (mono-zona)
alarma sonora difuzor intern
alerta de “baterie scazuta” difuzor intern intermitent

Aceasta este o unitate de control cu rol de administrare a electromagnetilor de prindere a usilor antifoc unde standardele necesita luarea in considerare a fiecarei posibilitati si eveniment care ar putea avea loc. Urmatoarele sunt astfel, subiectul unei monitorizari constante: iesirile la detectorii de fum si caldura, alarma si butoanele de resetare, sirena exterioara si incarcarea celor 2 acumulatori. Microprocesorul , ca si creier al sistemului este constant monitorizat la intervale regulate in baza unei proceduri pentru verificarea functionalitatii corespunzatoare a sistemului operational. Orice eroare, cadere sau nefunctionalitate sunt semnalizate de unul din cele 10 diode LED de pe panoul frontal, iar difuzorul intern ofera semnalizare sonora pentru situatiile specifice. Alarma poate fi resetata la 3 nivele diferite in functie de gravitatea evenimentului: prin butonul din apropierea microprocesorului, prin actionarea primului buton de pe fata microprocesorului si un al doilea buton pe acelasi panou activat la cheie (cheie aflata in posesia managerului). Un al 4-lea nivel de resetare este furnizat doar pentru circuit (operatie executata de personal tehnic calificat).

ATENTIE Conform standardului EN 1154-4, este obligatoriu ca procesorul mono-zona sa fie dotat cu:

 • Nr. 1 detector de caldura/fum RFC certificat EN 1154-7
 • Nr. 1 pereche de acumulatori
 • Nr. 1 certificat al sirenei electronice externe EN 1154-3
 • Nr. 1 certificat al butonului de activare a alarmei EN 1154/11

ARTICOLE

 • max. Nr. 5 detectori RFC de caldura/fum
 • max. Nr. 5 butoane de activare alarma
 • max. Nr. 2 sirene electronice
 • Nr. 4 electromagneti EM sau EMP
 • Nr. 2 acumulatori

DETECTOR RFC DE CALDURA SI FUM

Certificat in conformitate cu standardele UNI EN 1154-5 si EN 1154-7. Detector de fum si caldura RFC cu carcasa ABS alba. Senzor optic/termin setat intre 54 si 65°C. Pentru a asigura buna functionare, detectorii trebuie inspectati la fiecare 6 luni. Nu este deloc indicat sa pozitionati detectorii in zone cu curenti de aer puternici.

Date tehnice
tensiune operationala 10 ÷ 30 V DC, de obicei 24 V DC
consum la 24 V DC 70 µA
absorbtia alarmei la 24 V DC 50 mA

Detector de fum si caldura RFC cu carcasa ABS alba. Senzor optic/termin setat intre 54 si 65°C. Pentru a asigura buna functionare, detectorii trebuie inspectati la fiecare 6 luni. Nu este deloc indicat sa pozitionati detectorii in zone cu curenti de aer puternici.

Date tehnice temperatura operationala -40°C ÷ +60°C conformitate cu standardele EN 1154-5, EN 1154-7

ACUMULATORI

Pereche de acumulatori de 12 V DC/1.2 Ah

NOTA TOATE SISTEMELE DE PRINDERE se livreaza separat in ambalaje diferite si necesita asamblare.


SIRENA ELECTRONICA

Include un potentiometru cu instalare in exterior si interior. Conexiunea se face cu bride (6) duble pentru ambransament

Date tehnice
sursa de alimentare 9 ÷ 28 V DC
absorbtie cu alarma de 12 V DC 8 mA
absorbtie cu alarma de 24 V DC 16 mA
grad de protectie IP65
temperatura operationala -25°C ÷ +70°C
conformitate cu standard EN 1154-3

sirena electronica Include un potentiometru cu instalare in exterior si interior. Conexiunea se face cu bride (6) duble pentru ambransament Cu 28 sau 32 tonuri la alegere si un ton secundar pentru alarmele cu 2 faze

Dimensiuni: Ø 91 x 91mm.

BUTON DE ACTIVARE ALARMA

Presiunea de pe placa frontala activceaza contactul electric. Re-armarea contactului se executa manual cu o cheie (inclusa).

Date tehnice
sursa de alimentare max. 30 V DC
grad de protectie IP41
temperatura operationala max. +65°C
contact de rezerva n.o./n.c.
conformitate cu standarde EN 1154-11

buton de activare alarma ABS rosu cu greutate de 110 gr.

Dimensiuni: 99 x 95 x 43mm. ABS rosu cu greutate de 110 gr.

Dimensiuni: 99 x 95 x 43mm.

ELECTROMAGNET EM

Electromagnet EM de perete cu carcasa din plastic alb cu buton de deblocare. Ancora consta intr-o placa nichelata si o platforma articulata. Electromagnet EM de perete cu carcasa din plastic alb cu buton de deblocare. Ancora consta intr-o placa nichelata si o platforma articulata.


Date tehnice 
sursa de alimentare 24 V DC
absorbtie 60 mA
rezistenta minima 55 Kg.
certificare EC 0407-CPD-011 (IG-098-2004) /02
conformitate cu standarde EN 1155

Date tehnice
sursa de alimentare 24 V DC
absorbtie 60 mA
rezistenta minima 55 Kg.
certificare EC 0407-CPD-011 (IG-098-2004) /02
conformitate cu standarde EN 1155

ELECTROMAGNET EMP

Electromagnet de podea EMP constand intr-un miez metalic cu buton de deblocare si placa de insurubare. Ancora consta intr-o placa nichelata si o platforma cu articulatii Electromagnet de podea EMP constand intr-un miez metalic cu buton de deblocare si placa de insurubare. Ancora consta intr-o placa nichelata si o platforma cu articulatii.

NOTA TOATE SISTEMELE DE PRINDERE A USII se livreaza separat si necesita asamblare la locul montajului.


Date tehnice 
sursa de alimentare 24 V DC
absorbtie 60 mA
rezistenta minima 55 Kg.
certificare EC 0407-CPD-011 (IG-098-2004)
conformitate cu standarde EN 1155

Date tehnice
sursa de alimentare 24 V DC
absorbtie 60 mA
rezistenta minima 55 Kg.
certificare EC 0407-CPD-011 (IG-098-2004)
conformitate cu standarde EN 1155